Get Adobe Flash player

Välkommen till Mariefred Taekwon-Do klubb ITF

ITF Taekwon-Do grundprinciper

Börja träna med Mariefred Taekwon-Do Klubb, en förening där du som utövare står i centrum. Vårt måtto är Taekwon-Do som Fighting & Fitness med inslag av självförsvar.

Mariefred Taekwon-Do Klubb startades av Andreas Pierrou och Henric Lagerström 2009. Vi tränar modern kampsport och motion med inslag av tradionellt tänkande. Våra träningsmetoder skiljer sig från traditionell gymträning genom att vi i kombination med teknikträning och smidighetsövningar använder oss av enkla redskap så som egen kroppsvikt, fria vikter och mitsar för att bli starka och uthålliga samtidigt som vi lär oss Taekwon-Do ITF.  Vårt mål är att träningen ska vara rolig samtidigt som den ska vara innehållsrik och stimulerande. Alla som tränar hos oss vet att ett pass ger en allround träning med kondition – smidighet – styrka.

Barnträning

Alla är välkomna att träna med Mariefred Taekwon-Do Klubb, både flickor och pojkar i  från 7 – 11 år. Träningen är individuell vilket inte ställer några standardiserade krav på de fysiska förmågorna. Man tränar så mycket man vill och så mycket man orkar. Det enda som krävs är att barnet själv vill och tycker det är roligt att träna.

 

Alla, Vuxna/Ungdommar och barn tränar på söndagar 12.15 – 13.00 (Familjeträning). All träning bedrivs i den nybyggda kampsportslokalen i Hammarens IP, Mariefred.

 

Vill du börja träna Taekwon-Do?

fyll i en intresseanmälan, så kommer en instruktör att kontakta dig för att svara på alla dina frågor inför ditt första, helt gratis, träningspass.

Idrottslyftet

Mariefred Taekwon-Do Klubb stöds av idrottslyftet

 

 

Lov vecka 44

Nästa vecka har vi uppehåll i träningen. Ingen träning tisdag och torsdag.

Söndagen den 5 november kör vi som vanligt.

/Taekwon

Start ht-17 vecka 35

Välkommen tillbaka efter sommarlovet!

Vi drar igång våra träningspass vecka 35, fortsättningsgrupper på tisdagen den 29 augusti och nybörjargrupper torsdagen den 31.

Nytt för terminen är att vi förlänger Familjeträningen på söndagar med en kvart så att vi får träna en hel timme tillsammans, övriga pass med barn är fortfarande 45 minuter. För tider och grupper kolla på ”Grupper & Avgifter” under fliken Träning.

Vi har som mål att åka på SM i Skövde denna termin och vi hoppas så många som möjligt vill hänga med på detta äventyr den 18 november. Vi har många duktiga Taekwon-Do utövare som kan gå långt i tävlingarna. Mer information om tävlingen och hur vi organiserar resan kommer inom kort.

Sommarträning

Missa inte sommarträningen!

Kom och häng med på torsdagar kl. 18:00. Samling vid entrén på IP Hammaren och sedan blir det blandad träning beroende på önskemål och intresse. Sommarträningen startar nästa vecka, torsdagen den 15 juni.

Taekwon

Aktivitetskallender
Kommande träningspass
sön
19
Nov2017
sön
19
Nov2017

Familjeträning

Mellan 12.15 till 13.15

Mer information ...

tis
21
Nov2017
tis
21
Nov2017