Get Adobe Flash player

Välkommen till Mariefred Taekwon-Do klubb ITF

ITF Taekwon-Do grundprinciper

Börja träna med Mariefred Taekwon-Do Klubb, en förening där du som utövare står i centrum. Vårt måtto är Taekwon-Do som Fighting & Fitness med inslag av självförsvar.

Mariefred Taekwon-Do Klubb startades av Andreas Pierrou och Henric Lagerström 2009. Vi tränar modern kampsport och motion med inslag av tradionellt tänkande. Våra träningsmetoder skiljer sig från traditionell gymträning genom att vi i kombination med teknikträning och smidighetsövningar använder oss av enkla redskap så som egen kroppsvikt, fria vikter och mitsar för att bli starka och uthålliga samtidigt som vi lär oss Taekwon-Do ITF.  Vårt mål är att träningen ska vara rolig samtidigt som den ska vara innehållsrik och stimulerande. Alla som tränar hos oss vet att ett pass ger en allround träning med kondition – smidighet – styrka.

Barnträning

Alla är välkomna att träna med Mariefred Taekwon-Do Klubb, både flickor och pojkar i  från 6 – 13 år. Träningen är individuell vilket inte ställer några standardiserade krav på de fysiska förmågorna. Man tränar så mycket man vill och så mycket man orkar. Det enda som krävs är att barnet själv vill och tycker det är roligt att träna.

Alla, Vuxna/Ungdommar och barn tränar på söndagar 12.15 – 13.15 (Familjeträning). All träning bedrivs i den nybyggda kampsportslokalen i Hammarens IP, Mariefred.

Vill du börja träna Taekwon-Do?

fyll i en intresseanmälan, så kommer en instruktör att kontakta dig för att svara på alla dina frågor inför ditt första, helt gratis, träningspass.

Idrottslyftet

Mariefred Taekwon-Do Klubb stöds av idrottslyftet

Slut på terminen

Vi går nu in i sista vecka på terminen. Träning ute på IP som vanligt tisdag, onsdag och söndag, sedan är terminen slut. Det blir ingen gradering eller stor avslutningssamling i år. Nästa termin startar söndagen den 23 augusti.

Träningen behöver inte sluta för det. Vi kommer att fortsätta med träning på söndagar hela sommaren, klockan 17.00. Träningarna leds av Nicolas och Felicia med inriktning kondition och styrka. Träningen är helt gratis och öppen för alla, även icke medlemmar, varmt välkommen.

Mariefreds Taekwon-do ITF:s styrelse och ledare tackar alla för denna termin och önskar er en skön tränings-sommar.

Taekwon!

Uteträning!

Styrelsen har nu fattat beslut att starta träningen igen med start vecka 19.

Tisdagar 18.30 – 19.30: avancerad grupp barn och vuxna, färgbälten.

Onsdagar 18.00 – 19.00: nybörjargrupp barn och vuxna, vitt bälte.

Söndagar 11.00 12.00: avancerad grupp vuxna, färgbälten. 12.15 13.15: familjeträning, alla grupper i alla åldrar.

Vi tränar ute vid okej väder, uppehåll och plusgrader. Tränar inne i lokalen vid dåligt väder och håller avstånd till varandra.

Valfria träningskläder.

Taekwon!

Information med anledning av Covid-19, coronaviruset

På grund av den rådande Corona pandemin har styrelsen bestämt att stänga verksamheten tillfälligt från och med imorgon söndag 15/3. Detta beslut grundas på att vi är en kontaktsport vilket skulle kunna innebära en förhöjd risk för spridning av viruset genom klubbens aktiviteter. Vi rekommenderar medlemmarna att fortsätta träna enskilt, på egen hand för att upprätthålla kondition och teknik. Video och tips finns under fliken Träning bl a Graderingsträning.

För mer information om coronaviruset, se Folkhälsomyndighetens hemsida https://www.folkhalsomyndigheten.se/ eller krisinformation.se.

Vi återkommer med information när verksamheten kan återupptas. Sköt om er och kom ihåg att tvätta händerna.

Styrelsen, Mariefred Taekwon-Do klubb ITF

Aktivitetskallender
◄ Prev

augusti 2020

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Kommande träningspass

No event found