Get Adobe Flash player

Välkommen till en ny termin Taekwon-Do ITF

Nästa vecka (vecka 35) startar alla grupper sin träning på ordinarie tider. Men ni är välkommen redan på söndag då vi tjuvstartar lite med familjepasset och fortsättning för vuxna.

Tisdag                18.30 – 19.30  Barn Fortsättning, gult bälte och upp (6 – 13 år)

                             19.30 – 21.00  Vuxna Fortsättning, gult bälte och upp (14 år och uppåt)

Onsdag              18.00 – 19.00  Barn Nybörjare, vitt bälte (6 – 13 år)

                             19.00 – 20.00  Vuxna Nybörjare, vitt bälte (14 år och uppåt)

Söndag              10.45 – 12.15  Vuxna Fortsättning, gult bälte och upp (14 år och uppåt)

                             12.15 – 13.15  Familjeträning, Alla grupper, Barn & Vuxna
                                                          Hålls utomhus så länge vädret tillåter.

Medlems- och träningsavgift faktureras ut av klubben i början av september. Se hemsidan för aktuella avgifter.

Höstterminen kommer dock inte att bli riktigt som vanligt. Vi kommer att anpassa träningen för att hjälpa till att minska spridningen av COVID-19. Träningen kommer att innehålla alla delar av Taekwon-Do. Det enda vi drar ner något på är direkt kamp man-mot-man och självförsvar.
All utrustning i lokalen kommer att spritas innan första träningspasset för dagen och efter all användning under passet.
Handsprit kommer att finnas i lokalen och ska användas innan varje träningspass samt under träningspasset när man så önskar.
Inga extra åskådare kommer att tillåtas inne i träningslokalen under träningspassen, för att minimera antalet personer som vistas i lokalen. Vi rekommenderar er föräldrar att ta en promenad utomhus medan era barn tränar.
Endast symptomfria kommer att tillåtas träna. Har du sjukdomssymptom, även lindrig snuva, ska du stanna hemma. Tränarna förbehåller sig rätten att avvisa en utövare som uppvisar symptom.
Träningar kan komma att ställas in med kort varsel om tränaren själv har symptom och det inte finns någon tränare/ledare som kan ta passet.
Söndagspasset, då vi ofta blir lite fler utövare, hålls utomhus så länge vädret tillåter. Klädseln på dessa pass är valfri träningsklädsel, även om vi går in p g a dåligt väder.

Vi hoppas att ni ska känna er trygga i att komma och träna med oss i och med dessa anpassningar och restriktioner under pandemin. Vi fortsätter anpassa och följer riktlinjerna från folkhälsomyndigheten och deras råd till Riksidrottsförbundet.

Som vanligt är ni välkomna att ta med vänner och bekanta som vill prova på Taekwan-Do till våra pass, förutsatt att man deltar under träningen och inte tänker sitta och titta på.

Varmt välkommen till en härlig Taekwon-Do höst.

TAEKWON!

Mariefred Taekwon-Do ITF

Comments are closed.

Aktivitetskallender
◄ Prev

april 2021

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Kommande träningspass

No event found